همشهری آنلاین: باستان‌شناسان مصری مقبره‌ای را به قدمت ۴۴۰۰ سال کشف کرده‌اند. این مقبره‌ در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و سلامت آثار و رنگارنگی آن خیره‌کننده است. مقبره به یک کاهن تعلق داشته و در منطقه سقاره در نزدیکی قاهره است.

مصر

به گزارش دویچه وله، خالد العنانی، وزیر باستان شناسی مصر، در منطقه سقاره در نزدیکی قاهره در باره آثار جدید کشف شده گفت مقبره تازه‌کشف‌شده در شرایط استثنایی بسیار خوبی قرار دارد. او گفت کیفیت رنگ‌ها خیره‌کننده است و مجسمه‌ها در شرایط خوبی هستند.

گفته می‌شود این مقبره به کاهن اعظم دربار نفریر کارع کاکای با نام "واح تی" تعلق داشته و بیش از ۴۴۰۰ سال قدمت دارد. "واح تی"، کاهن دربار شاه نفریر کارع، از دودمان پنجم پادشاهان مصر بوده که از ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بر این منطقه فرمانروایی می‌کردند.

وزیر باستان‌شناسی مصر توضیح داده که در این مقبره مجسمه‌هایی از این کاهن اعظم، همسر و دیگر اعضای خانواده‌اش وجود دارند و در این مقبره در مجموع ۲۴ مجسمه یافت شده است.

سقاره منطقه‌ای سرشار از آثار باستانی بسیار پراهمیت

بر باستان‌شناسان پوشیده نیست که محوطه باستانی مجموعه اهرام سقاره در جنوب قاهره دارای آثار باستان‌شناختی بسیارپراهمیتی است. تنها در سال جاری میلادی (۲۰۱۸) باستان‌شناسان به چندین کشف پراهمیت در این منطقه دست یافته‌اند.

باستان‌شناسان در ماه ژوئیه سال جاری در مجموعه اهرام سقاره، ماسک طلایی یک مومیایی را کشف کردند. در این منطقه در ماه اوت همان سال ظرف سفالینی کشف شد که در آن پنیری با قدمت ۳۲۰۰ سال قرار داشت.

باستان‌شناسان همچنین در ماه نوامبر سال جاری نیز در این منطقه چندین گربه مومیایی کشف کردند. کشف گربه‌های مومیایی‌شده همراه بود با کشف اشیاء جدیدی در همان منطقه با قدمتی بیش از ۶۰۰۰ سال.

کد خبر 425678

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha